bezoek de musea van ibiza
IBIZA BEZIENSWAARDIGHEDEN  bezoek de musea van ibiza
IBIZA MUSEA
Bezoek Ibiza Musea voor alle leren over de archeologische, artistieke, etnologische en historische verleden van het eiland

Ibiza kent niet alleen een uiterst geweldadig historisch verleden maar ook een zeer rijk artistiek verleden, tentoongesteld in het archeologisch, monografisch, beeldende kunst, etnologisch en historisch museum van Ibiza.
Ook vandaag de dag trekt het eiland vele kunstzinnige mensen, die zich door dit prachtige eiland maar al te graag laten inspireren om het dan weer te delen met het aanwezige publiek middels kunsttentoonstellingen en art events.
Het eiland huisvest vele kunstenaars, en kunst was decennialang een 'vervangend' betaalmiddel op het eiland. Met de komst van kunstenaars van andere continenten, op zoek naar (h)erkenning en mét een geduchte marketing strategie, is het voor de huidige kunstscčne van Ibiza steeds moeilijker om hun kunstwerken tentoon te stellen in de art galleries van het eiland. Gelukkig zijn er nog steeds enkele expositie-ruimtes die exclusief kunst laten zien van lokale kunstenaars, en wij adviseren liefhebbers om deze vooral eens te bezoeken.

Ibiza 4 all, Ibiza Bezienswaardigheden | Alles over de toeristische attracties en bezienswaardigheden van Ibiza.
© 2006 - 2019 ibiza4all.org