geniet van de prachtige stranden van ibiza
IBIZA BEZIENSWAARDIGHEDEN  geniet van de prachtige stranden van ibiza
IBIZA STRANDEN
Geniet van de prachtige Mediterrane stranden van Ibiza

Het kleine eiland Ibiza heeft een grillige kustlijn met diverse inhammen en baaien, afgezet met de meest uiteenlopende stranden, ongeveer 100 en stuk voor stuk fantastisch.
Je vindt er kiezelstranden, indrukwekkende rots-stranden met uitstekende kliffen en grotere en kleinere Mediterrane zandstranden die in kleur varieren van bijna wit, via roodachtig naar bijna zwart. Sommige stranden zijn uitstekend bereikbaar en dus in de zomer ronduit overbevolkt, terwijl het op de stranden die meer afgelegen liggen, of alleen te voet bereikbaar, 's zomers veelal rustiger is.
Parkeren kan bij de populaire stranden af en toe een probleem zijn .... Het is het allemaal waard!!
Het zeewater is overal kristalhelder, koelt je af en doet je alle stress al snel vergeten. En anders helpen de trendy beach bars en clubs je wel ontspannen.
Sommige van Ibiza's stranden zijn uitgeroepen tot 'Blue Flag Beaches' waarmee de kwaliteit van het strand en omgeving evenals de aanwezige voorzieningen 'meer dan uitstekend' bevonden zijn. Het onderwaterleven bewonderen doe je natuurlijk door te genieten van een duiktocht en vele watersport-mogelijkheden en zeilen of surfen bieden talloze opties om te genieten op, van, en in het water.

Ibiza 4 all, Ibiza Bezienswaardigheden | Alles over de toeristische attracties en bezienswaardigheden van Ibiza.
© 2006 - 2019 ibiza4all.org