hiking ibiza > ibiza wandeltochten met gids, het hele jaar door
IBIZA BEZIENSWAARDIGHEDEN  hiking ibiza > ibiza wandeltochten met gids, het hele jaar door

HIKING IBIZA
Ibiza Wandeltochten met Gids, het hele jaar door

Ontdek Ibiza te voet met Lucien Lecarme van Hiking Ibiza, en zijn begeleide wandeltochten, het hele jaar door. Zijn open wandelingen, prive tochten en retreat hikes laten je Ibiza al wandelend in je eigen ritme ontdekken. Lucien, fotograaf en therapeut is van Belgische komaf en een groot fan van Es Vedra, zijn Powerpoint. Hij neemt je mee naar de mooiste, en best verstopte plekjes van het eiland, om te genieten van adembenemende vergezichten over het glooiende eiland en de indrukwekkende zeelandschappen eromheen.
Thema wandelingen laten je kennismaken met de verschillende jaargetijden en de desbetreffende planten en kruiden waar o.a. de beroemde hierbas ibicenca van wordt gemaakt.

wandel opties:
- Open wandeltochten, in de zomer kun je van Sunset Hikes genieten met een duur van ca. 2 uur en in de winter kun je genieten van 2 x 2-3 uur wandelen per week.
- Prive wandelingen, genieten van wandelingen naar de meest interessante plekjes van Ibiza en meer te weten komen over de historische en archeologische sites van het eiland, terwijl je luistert naar interessante anekdotes door je gids.
- Retreat hikes, voor ontspanning en meditatie tijdens de Ibiza retraites.
 

Ibiza 4 all, Ibiza Bezienswaardigheden | Alles over de toeristische attracties en bezienswaardigheden van Ibiza.
© 2006 - 2019 ibiza4all.org