ibiza reisgidsen > officiele gidsen voor professionele toeristische informatie en excursies op ibiza > apitif
IBIZA BEZIENSWAARDIGHEDEN  ibiza reisgidsen > officiele gidsen voor professionele toeristische informatie en excursies op ibiza > apitif
IBIZA REISGIDSEN
 
Officiële Gidsen voor Professionele Toeristische Informatie en Excursies op Ibiza, APITIF.

De officiële autonome toeristische gidsen APITIF zijn op afspraak beschikbaar om groepen toeristen of individuele reizigers te begeleiden naar de meest interessante en geheime plekken van het prachtige eiland. Er is een keuze uit verschillende excursies en hele-dag, halve-dag of  avondlijke tochten, aangeboden in vele talen.
Omdat Ibiza zich in de afgelopen vier decennia, van een geïsoleerd maagdelijk Spaans eiland ontwikkelde tot een multi-culturele ontmoetingsplaats voor mensen uit alle hoeken van de wereld, zal je gids zijn in staat om allerlei anekdotes en eigenaardigheden van Ibiza met je te delen, en je alles te vertellen over het historische begin van het eiland en de begindagen van haar hippie-scene.
Aantal van hen schreef hun visie op hun werk en hun thuis-eiland op: Ibiza - Eiland van contrasten, toevluchtsoord en paradijs.
Er zijn gidsen beschikbaar met uitgebreide kennis over specifieke onderwerpen, zoals: architectuur, cultuur, geschiedenis, planten, traditie etc.


Alles over toeristen gidsen op Ibiza  >>

Ibiza 4 all, Ibiza Bezienswaardigheden | Alles over de toeristische attracties en bezienswaardigheden van Ibiza.
© 2006 - 2019 ibiza4all.org