middeleeuws festival ibiza
IBIZA BEZIENSWAARDIGHEDEN  middeleeuws festival ibiza
MIDDELEEUWS FESTIVAL IBIZA
- Ieder 2e weekend van mei in Dalt Vila & La Marina

Dit moet je gezien en meegemaakt hebben op Ibiza: het jaarlijkse Middeleeuwse Festival, dat elk tweede weekend van mei binnen de historische vestingmuren van Dalt Vila wordt gehouden, en meer dan vijftigduizend bezoekers naar het eiland lokt.
Ibiza gaat jaarlijjks voor 4 dagen terug naar de middeleeuwen, ter ere van de lange, goed bewaard gebleven, geschiedenis van het eiland, welke in 1999 door de UNESCO werd bekroond met de status van werelderfgoed.
Geniet van kleurrijke marktkramen met kooplieden in middeleeuwse kostuums, traditioneel entertainment en optredens in een levendige en unieke middeleeuwse festival atmosfeer. Tegelijkertijd bieden de restaurants van de oude stad een Gastronomisch Festival met middeleeuwse lekkernijen en versnaperingen.

MIDDELEEUWS FESTIVAL IBIZA
Ervaar het gevoel van Ibiza’s rijke geschiedenis
tijdens het jaarlijkse Eivissa Middeleeuws Festival tussen Dalt Vila’s vestingmuren (2e weekend van mei). Dit festival herdenkt het belang van de beschermende oude vesting en haar, in 1999 door de UNESCO erkende werelderfgoed status. Tijdens het 4-daagse festival dat meer dan 50.000 bezoekers trekt, gaat Dalt Vila terug in de tijd en ademt een middeleeuwse sfeer door kleurrijke decoraties en inwoners gekleed in middeleeuwse kostuums, en waar talloze marktkraampjes Middeleeuwse waar verkopen, en ambachtslieden hun handwerk vertonen, en waar eindeloos entertainment en optredens plaatsvinden in een levendige, unieke middeleeuwse festival atmosfeer.
(incl. gratis toegang tot alle galleries & musea
in Dalt Villa)
Diverse restaurants nemen
deel aan EIVISSA GASTROMEDIEVAL, en serveren hun gasten speciale Middeleeuwse Tapas & Menu’s, iedere donderdag in mei.

ALLE INFO >>

Ibiza 4 all, Ibiza Bezienswaardigheden | Alles over de toeristische attracties en bezienswaardigheden van Ibiza.
© 2006 - 2019 ibiza4all.org