ontdek de markten van ibiza
IBIZA BEZIENSWAARDIGHEDEN  ontdek de markten van ibiza
IBIZA MARKTEN
Ontdek en geniet van de markten van Ibiza

Ibiza staat wereldwijd bekend als de thuishaven van een aantal van de meest beroemde hippiemarkten van de wereld, te weten: Hippiemarkt Las Dalias en Hippiemarkt Punta Arabi. Tegenwoordig is het organiseren van markten op het eiland dan ook uigegroeid tot een ware kunst- of cult vorm, en kent het eiland vele soorten markten buiten de gebruikelijke versmarkten. Zo vind je er van ambachtenmarkten, kunstmarkten bij-volle-maan en populaire rommel- of vlooienmarkten tot muzikale- en party markten tot markten met alleen plaatselijke of biologische producten en een heuse jaarlijkse Middeleeuwse Markt tijdens het jaarlijkse Festival.
Zomers vind je op vele plaatsen de alom bekende zomermarkten, tot diep in de avond geopend en met een aanbod van uiteenlopende snuisterijen.
Een bezoek aan het eiland mag niet voorbij gaan zonder een bezoek aan de San Juan Markt die elke zondag vanaf 10 uur wordt gehouden langs de hoofdstraat in Sant Joan de Labritja.
Omdat het dé plaats is om gezien te worden kleden de plaatselijke bewoners en bezoekers zich graag in hippie-stijl om te genieten van een gezellige marktdag, met een uiteenlopend aanbod, een heerlijke zelfgemaakte paella en live muziek door plaatselijke muzikanten.

Ibiza 4 all, Ibiza Bezienswaardigheden | Alles over de toeristische attracties en bezienswaardigheden van Ibiza.
© 2006 - 2019 ibiza4all.org